fbpx

SCHOLEN & GROEPEN

JumpSkillz in Hoofddorp is dé place to jump voor scholen, groepen, verenigingen en BSO’s. Benieuwd naar onze hoge kortingen? De leiding kan contact met ons opnemen.

SCHOLEN

Waarom niet eens wat anders doen dan gymmen? Kom op onze sporttoestellen jumpen en/of kom gebruik maken van onze originele OCR/Ninja Warrior onderdelen. Wil je vaker (met een groep of klas) langskomen? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres en je ontvangt binnen een werkdag een aanbieding op maat. Uiteraard kunnen scholen ook buiten onze reguliere openingstijden terecht.

GROEPEN

JumpSkillz in Hoofddorp is een van de grootste en het meest complete trampoline-sportpark van de regio en zeer geschikt voor grote groepen tot wel 300 personen. Wil je met een grote groep bij ons langskomen en bijvoorbeeld gebruik maken van een leuke ‘package deal’? Neem dan snel contact op en ontvang een aanbieding op maat.

BSO

Als BSO ben je bij JumpSkillz op het juiste adres en ontvang je hoge kortingen op onze entreeprijzen. JumpSkillz is dé perfecte sportieve aanvulling op jouw activiteiten en wij zullen zeker zorgen voor een fantastische ervaring voor de kids.

SPORTCLUBS/VERENIGINGEN

Er zijn verschillende momenten per jaar waar een sportief uitje op zijn plaats is. Denk bijvoorbeeld aan de winterstop, kampioen worden met je team of kennismaken in het begin van het seizoen. Kom met je team sporten bij JumpSkillz en profiteer van zeer scherpe prijzen! Laat jouw leider of de clubleiding contact met ons opnemen voor de beste deal en een superleuk sportief uitje!

MEER INFO

Heeft u vragen over onze arragenement of heeft u hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement neem dan contact met ons op via Hoofddorp@jumpskillz.nl of bel naar 023-5650044

Adres: Daalmeerstraat 5-7, 2131 HD Hoofddorp

Logo wit jumpskillz

Jumpskillz Hoofddorp

 

Daalmeerstraat 5-7, 2131 HD Hoofddorp

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 14:30-18:00

Woensdag: 12:30 – 18:00

Donderdag: 14:30 – 18:00

Vrijdag: 12:30 – 19:00

Zaterdag: 9.30 – 18:00

Zondag: 9.30 – 18:00

Openingstijden kindervakantie’s

Dagelijks v.a. 9.45

Activiteiten

Trampoline springen

Locaties

Hoofddorp

Purmerend

Arrangementen

Kinderfeestjes

Bedrijfsfeestjes

Family Jump

Scholen en groepen

Overig

Tarieven

Privacy policy

Vacatures

FAQ