Kinderfeestjes Haarlemmermeer indoor trampolinepark

Jumpen met de kids bij JumpSkillz in Hoofddorp

Bij JumpSkillz indoor trampoline-sportpark is het jumpen een feestje.
Verras je kids met een origineel sportief verjaardagsfeestje!

Voor de kids hebben wij een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampoline-sportpark. De kids kunnen een of twee uur jumpen/sporten in ons indoor trampolinepark waarin allerlei sportieve uitdagingen voor de kinderen zijn verwerkt zoals een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes een klim-muur, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course, deze obstacle en ninja onderdelen zijn zeer geschikt om de basis te leggen voor OCR (obstacle course racing) en leert de kids de sportieve skillz van een NINJA WARRIOR, OCR en NINJA WARRIOR zijn beide nieuwe en opkomende sporten waar onze kids in de toekomst zeker niet omheen kunnen. We hebben voor u een aantal verschillende arrangementen samengesteld die onze feestjes/sportclinics voor de kids zeer aangenaam maken en dit tot een onvergetelijke verjaardag maken.

Bij Jumpskillz maak je er zelf een feestje van door het jumpen af te sluiten met limonade,chips of een frietje met een snack.

Bij Jumpskillz vind je uitsluitend sporttoestellen en geen speeltoestellen, omdat wij de veiligheid willen waarborgen zullen onze toezichthouders ingrijpen bij onveilig/onsportief gedrag.

Voor onze arrangementen geldt: minimaal zes deelnemers.

Voor oudere kids/tieners bieden wij arrangementen aan op de Teenage Party arrangementen-pagina.