Free Jumpen

Jumpen bij JumpSkillz in Hoofddorp

Kom jumpen in een van de grootste, gezelligste en meest complete indoor trampolineparken van Europa! Bij JumpSkillz kun je niet alleen jumpen op de grote trampolines, maar ook gebruik maken van de tumbling-lanes, de big air bag, een dodgeball court, een basketball court, een volleyball court, een stormbaan, een klimmuur, een super grote airtrack, een high-jump, een dunkzone en een foam pit. En dat voor een super voordelige prijs!

Het jumpen bij JumpSkillz start elk heel uur.

Het dragen van JumpSkillz gripsokken is verplicht, onze gripsokken kun je voor €2,50 aanschaffen bij onze balie.
Het jumpen bij Jumpskillz kan v.a 5 jaar met een minimale lengte van 1.10.

Jumpen in de avond bij JumpSkillz Hoofddorp

Wij ontvangen gasten van alle leeftijden. Om de beleving van al onze gasten zo cool en veilig mogelijk te maken, hebben wij een aantal richtlijnen. Vanaf 5 jaar kan je deelnemen aan de free jump-sessies en kan je onze sporttoestellen en trampolines onder toezicht van onze toezichthouders gebruiken.

Op vrijdag- en zaterdagavond kun je jumpen tot 19.00 uur!!!

De minimale leeftijd voor de avonden is 9 jaar.

 

Jumpen met korting

Is 1 uurtje sporten voor jou niet genoeg? Dan bieden wij het tweede uur jumpen aan met hoge kortingen. Wij adviseren om niet langer dan 2 uur gebruik te maken van onze sporttoestellen omdat dit een intensieve sport is en wij blessures door vermoeidheid willen voorkomen. Blijf op de hoogte van acties en kortingen via onze facebook en Insta pagina.

Cadeau/Giftcards

Een uniek cadeau is altijd goed. Wij hebben coole giftcards die zeer geschikt zijn voor Kerst, verjaardagen en voor promotionele doeleinden. Je hebt al een giftcard te pakken voor €9,00! De JumpSkillz giftcards kun je uitsluitend bestellen aan onze balie.