Aanbiedingen jumpskillz Hoofddorp

Hoe werkt het?

Via onderstaande buttons kun je een 10 rittenkaart aanschaffen.
Na het selecteren van de gewenste 10 rittenkaart kun je een datum reserveren voor de eerste jump-sessie, bij uw eerste sessie ligt de 10 rittenkaart klaar.

Free Jump

Kom jumpen in een van de grootste, gezelligste en meest complete indoor trampolineparken van Europa! Bij JumpSkillz kun je niet alleen jumpen op de grote trampolines, maar ook losgaan op de tumbling-lanes, de big air bag, een dodgeball court, een basketball court, een volleyball court, een stormbaan, een klimmuur, een high-jump, een dunkzone en een foam pit. En dat voor een hele lage prijs! Normaal per uur €8,50 nu voor €6,50!

10x Free-jump voor €65,00

Fit Jumpen

Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen? Fit Jump is de oplossing! Fit Jump is een mix van fitness, bootcamp en trampolinespringen en is zeer geschikt voor jong en oud (18+). Bij Fit Jump gebruik je al je spiergroepen en het verveelt nooit. Fit Jumpen is een unieke en te gekke ervaring die goed is voor je fysieke ontwikkeling. Fit Jumpen doe je vooral op de trampolines en hierdoor kun je tot het uiterste gaan zonder je gewrichten te belasten. Na de training kijk je gegarandeerd uit naar de volgende keer! Normaal per uur 10,00 nu voor €7,50!

10x Fit-jump voor €75,00

*onze rittenkaarten zijn persoonsgebonden.

*onze rittenkaarten zijn 1 jaar geldig vanaf je eerste bezoek.

Heeft u vragen? stuur een e-mail naar: Hoofddorp@JumpSkillz.nl